Slide Show Huisartsen

Contactgegevens

Steinhagenseweg 2A
3446 GP WOERDEN
Telefoon: 0348 - 417035
Fax: 0348 - 416248
Receptenlijn: 0348 - 417035
Spoednummer: 0348 - 500229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Zoeken

Huisartsenpraktijk Verboon


wouter-small willemijn 

       dhr. W. Verboon          mw. W. Nijhuis
           (huisarts)                    (huisarts)

 

Wegens vakantie is de praktijk van dokter Verboon gesloten van

maandag 24-09 t/m vrijdag 28 september. Voor dringende zaken is er waarneming. 

Dokter Verboon werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag werkt dokter Nijhuis in de praktijk.

In de praktijk van dokter Verboon wordt de huisartsgeneeskunde in de volle breedte aangeboden, tevens is de praktijk een opleidingspraktijk voor aankomende huisartsen, verbonden aan de Universiteit van Utrecht. Op dit moment is er geen AIOS (AIOS = arts in opleiding tot specialist) in de praktijk werkzaam.

Daarnaast zijn er ook praktijkondersteuners werkzaam: Jacqueline van de Bilt (praktijkondersteuner GGZ) en Renate Turkstra en Karin Visser(praktijkondersteuners somatiek).

Wanneer u een afspraak maakt zal de assistente u vertellen bij welke arts er plaats is op het spreekuur.
U kunt ook online een afspraak maken via de webagenda en een herhaalrecept of een email-consult aanvragen. Klik dan op een van onderstaande iconen.

                   

Receptenservice     Webagenda              E-consult

Bij dokter Verboon kunt u ook een afspraak maken voor een duikkeuring of andere sportmedische keuring. Ook wanneer u niet ingeschreven bent als patiënt kunt u hiervoor een afspraak maken met de assistente.

In onze praktijk werken naast uw huisarts ook de fysiotherapeuten, apotheek, buurtzorg, psychologen van de PIG, Care huid-oedeemtherapeuten, diëtiste, bloedafname door Saltro, podotherapeuten van Rondom.

Copyright © 2013 - 2018 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer.   Privacyreglement 

Inloggen voor medewerkers

Deze website is ontworpen en gebouwd in opdracht van Gezondheidscentrum Woerden. Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.