In de praktijk van Gezondheidscentrum Woerden wordt de huisartsgeneeskunde in de volle breedte aangeboden, tevens is de praktijk een opleidingspraktijk voor aankomende huisartsen (AIOS), verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is hét specialistisch centrum voor al uw fysiotherapeutische zorg in Woerden, Linschoten en omstreken. Onze gespecialiseerde therapeuten werken samen met u aan de best haalbare kwaliteit van leven op het gebied van beweging. Door onze 6 locaties vindt u ons altijd dicht bij u in de buurt.

Kwaliteitsapotheken Woerden is een samenwerkingsverband tussen Apotheek Pelaene Hof en Apotheek Iepenhof. Wij hebben een gezamenlijke dienstverlening waar u meer over kunt vinden onder de buttons links op de pagina

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Woerden. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg.

Locatie: Zorgpassage Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. De spreekkamer van de diëtist bevindt zich boven in de Zorgpassage nummer 21 – ZP21D. U kunt met de lift naar de 2e verdieping.  De wachtruimte is aan de (lees-)tafel bij de receptie van centrum jeugd en gezin ( consultatiebureau) .

Care Huid- en Oedeemtherapie is gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, couperose, ongewenste haargroei en algehele huidverbetering. Tevens zijn zij gespecialiseerd in de behandeling van oedeem na kanker.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG’s, echo’s en longfunctiemetingen. Daarnaast begeleidt Saltro trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmedicatie.

Heb je last van mentale problemen? En wil je er sterker uitkomen, zoveel mogelijk op eigen kracht? Viviq ondersteunt je met behandelingen waarbij jij de regie hebt!

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënten. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen.