Vacature doktersassistente

  • Home
  • Vacature doktersassistente

Vacature doktersassistente

Wij zoeken een enthousiaste doktersassistente voor drie dagen per week (25,5 uur).

Jouw rol
Je wordt onderdeel van een team met vijf andere assistenten. Je bent als assistente het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, zowel telefonisch als bij binnenkomst in onze praktijk. Je zorgt ervoor dat patiënten de juiste informatie krijgen, trieert, plant afspraken in en verricht administratieve en medische handelingen. Je zorgt er samen met het team voor dat het spreekuur soepel verloopt.

Over onze praktijk
In ons gezondheidscentrum in een jonge, groeiende wijk in Woerden zijn twee huisartsenpraktijken gevestigd. Ons complete team bestaat uit vijf huisartsen, een huisarts in opleiding, zes assistentes, twee praktijkondersteuners somatiek en twee praktijkondersteuner GGZ. Wij werken in een multidisciplinair gezondheidscentrum met diverse (para)medische disciplines. Onze assistentes hebben bij ons een gevarieerd takenpakket waarbij vrijwel alle aspecten die in een huisartsenpraktijk mogelijk zijn aan bod komen. Naast de telefonische triage heb je een eigen spreekuur en word je betrokken bij het meedenken over het beleid (o.a. NHG accreditatie en de groei van de praktijk).

Iets voor jou?
Bel voor meer informatie met Mirjam Eggink of Annita van Maanen (assistentes) tel 0348-417035 en bekijk onze website: www.gezondheidscentrumwoerden.nl Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief plus cv naar huisartsen@gezondheidscentrumwoerden.nl

Download Vacature als PDF