Afspraak maken

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

U kunt voor het maken van een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 10.00 uur, tussen 10.30 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur.

De assistente zal vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en de urgentie van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Afhankelijk van de aard van uw klachten wordt er een tijdsblok voor u gereserveerd van 10 of 20 minuten.

Online afspraak maken

U kunt via onderstaand icoon online een afspraak maken.

Telefonisch spreekuur

Mocht u telefonisch met uw huisarts willen overleggen, dan kunt u tussen 8.00 uur en 10.00 uur en tusssen 10.30 uur en 12.00 uur contact opnemen met de assistente. Zij geeft uw bericht door aan uw huisarts. Uw huisarts belt u dan terug.

E-Consult

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Beeldbellen consult

Een beeldbel consult kunt u inplannen voor ieder onderwerp waar u normaal ook een afspraak bij uw dokter voor maakt. Echter soms is het noodzakelijk dat uw dokter u ook ziet voor nader onderzoek of behandeling. Alleen beeldbellen is dan niet mogelijk en uw dokter zal u vragen een nieuwe afspraak te maken in de praktijk.

(Lab)uitslagen

Voor onderzoek bij Saltro? De resultaten zijn in te zien in het uitslagenportaal. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde website van Saltro. Hier ziet u alleen de waardes staan. Voor beoordeling van de huisarts; neem contact op met de praktijk tussen 8.00-10.00 uur, 10.30-12.00 uur en 14.00-16.00 uur.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Op werkdagen na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de Spoedpost Noord West Utrecht (Leidsche Rijn).
Telefoonnummer: 088-130 96 20.

Adres: Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht

Houdt u bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.