Pratijkinformatie

  • Home
  • Pratijkinformatie

Attentie coronavirus

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

Praktijkondersteuning

Er  zijn 2 praktijkondersteuners werkzaam: Jacqueline van de Bilt (praktijkondersteuner GGZ) en  Karin Visser (praktijkondersteuners somatiek).

Afspraak

Wanneer u een afspraak maakt zal de assistente u vertellen bij welke arts er plaats is op het spreekuur. U kunt ook online een afspraak maken via de webagenda en een herhaalrecept, een email-consult of uw labuitslagen (via saltro) opvragen. Klik dan op een van onderstaande iconen.

Keuringen

U kunt bij ons ook een afspraak maken voor een rijbewijskeuring, duikkeuring of andere sportmedische keuring. Ook wanneer u niet ingeschreven bent als patiënt kunt u hiervoor een afspraak maken met de assistente.

Gezondheidscentrum

In onze praktijk werken naast uw huisarts ook de fysiotherapeuten, apotheek, buurtzorg, psychologen van de GGZ groep, Care huid-oedeemtherapeuten, diëtiste, bloedafname door Saltro, podotherapeuten van Rondom.

Bekijk alle disciplines online.